DeOnlineDrogist.nl

DeOnlineDrogist.nl

Als je geen tijd of geen zin hebt om naar de drogist te gaan, dan kan je altijd online nog even een bestelling plaatsen bij DeOnlineDrogist.nl.

DeOnlineDrogist.nl is met zijn zeer uitgebreide assortiment de grootste online drogist van Nederland. Door de makkelijke en overzichtelijke website vind je heel snel en gemakkelijk het product dat je nodig hebt. En met de veilige betaling is je bestelling zo rond!

Vanaf € 20,- wordt je bestelling al gratis bij je afgeleverd!

Wat ook heel handig is, is dat je deskundig advies op maat kunt krijgen van hun gediplomeerde drogisten door alleen even te mailen, chatten, appen of een telefoontje te plegen. Ideaal als je tijdens je vakantie in verweggiestan problemen hebt en advies nodig hebt van een goede drogist van het thuisfront!

Ook voor een leuk cadeautje kan je trouwens bij DeOnlineDrogist.nl terecht.

Van onze vrienden van DeOnlineDrogist.nl hebben we een aantal producten mogen ontvangen die we uitgebreid hebben getest.

Biodermal 30SPF all day 

De Biodermal 30SPF all day heeft een langdurige UVA/UVB bescherming, is water resistant en ruikt lekker fris.

De Biodermal zonbescherming is makkelijk aan te brengen dankzij de spuitflacon. De crème heeft een witte kleur en voelt dik aan. Ik heb het idee dat de zonnebrand wat dikker aanvoelt dan andere merken omdat deze crème een langere bescherming biedt. De crème ruikt lekker, smeert goed en trekt goed in de huid. De crème voelt wel een beetje plakkerig aan. Biodermal geeft een bescherming van 8 uur aan bij deze crème, maar ik zou me toch wel wat eerder opnieuw insmeren. Zeker in combinatie met een hele dag zweten op de fiets durf ik het niet aan om pas na 8 uur opnieuw te gaan smeren. Deze Biodermal zonbescherming is vrij prijzig, maar omdat je minder vaak hoeft te smeren dan bij een andere crème heb je ook minder van deze crème nodig. Dit rechtvaardigt de prijs weer een beetje 🙂

Jungle Formula spray 

Jungle Formula met 50% DEET is echt de beste anti-insectenspray die er bestaat. Deze spray gaat altijd met ons mee op vakantie. Zodra je je hebt in gesprayd zie je de muggen bij je wegvliegen! In sommige landen prikken de muggen door je kleding heen, zorg er dan voor dat je je lichaam insprayt alvorens je kleding aantrekt. Vergeet ook nooit je enkel en hals in te sprayen!

Wij raden iedereen aan de Jungle Formula met 50% DEET te gebruiken. Bij een lager percentage DEET heb je sneller last van insecten. Met die 50% weet je zeker dat ze weg blijven! Oja, je stinkt wel een beetje na het sprayen maar dat is met al die producten zo. Een andere tip is om het flesje in een plastic zakje te bewaren als je op reis bent. Ik heb al bij meerdere flacons gehad dat het tuitje een beetje begon te druppelen. Ik weet niet of dat kwam door de luchtdruk (veel hoogtemeters gefietst), of dat onze tassen helemaal volgepropt waren of omdat het gewoon aan het flesje lag. Zo lang het flesje gewoon rechtop staat is er niks aan de hand.

Therme Thalasso Shower gel 

Deze bad & douchegel bevat mineralen en zeealgen uit de Atlantische oceaan en de Dode Zee. De ingrediënten hebben een krachtige ontgiftende en antioxidante werking waardoor de huid intens wordt verzorgd en gezuiverd voor het behoud van een goede gezondheid en een fit en vitaal lichaam. Zeealgen en mineralen stimuleren de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen versneld worden afgevoerd. Dit geeft een heerlijk verkwikkend effect onder de douche of in bad – heel lekker na een dag intensief fietsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.