Travellunch gevriesdroogde maaltijden

Travellunch gevriesdroogde maaltijden

Wij gebruiken gevriesdroogde maaltijden van onder meer Travellunch die ons zijn aangeboden door Douwe’s Dump Online. Douwe’s Dump Online heeft een groot assortiment dump-, kampeer- en vrijetijdsartikelen. Ze leveren een goede service en alle bestellingen worden binnen 24 uur bij je afgeleverd.

Travellunch maaltijden zijn uit de beste gevriesdroogde en gecontroleerde ingrediënten samengesteld. Ze zijn extreem licht en makkelijk te vervoeren, 2 jaar ongekoeld houdbaar en makkelijk te bereiden.

De verpakkingen van 125 gram zijn toereikend voor een maaltijd voor één persoon. De verpakkingen van 250 gram zijn meer voor de grote honger of voor twee personen. Perfect voor tijdens je reis.

De naam ‘Travellunch’ is misschien een beetje verwarrend. Ze bieden namelijk niet alleen ‘lunches’, maar een heel breed assortiment aan voedingsmiddelen zoals ontbijt, soepen, hoofdgerechten, desserts, dranken, koekjes, voedingssupplementen, enz. enz.

Wij hebben de volgende smaken Travellunch ontvangen om te proberen:

Ontbijt:

  • vruchtenmuesli, 70 gram, 276 kcal
  • instant havermout; 70 gram, 286 kcal

Avondmaaltijd:

  • rijst met rundvlees en paprika; 125 gram, 500 kcal
  • beef stroganoff met rijst; 125 gram, 528 kcal
  • kippenrisotto met groenten, 125gram, 516 kcal

Dessert

  • gedroogde appelvlokken; 30 gram, 114 kcal

Hoe werkt het? Voeg heet water toe (ook bij het ontbijt en toetje), roeren, zakje sluiten, 5 tot 10 minuutjes laten intrekken en VOILA! Klaar is je maaltijd! Ze hebben zelfs rekening gehouden met speciale diëten door vegetarische, glutenvrije, lactose vrije en spelt maaltijden aan te bieden.

Travellunch stap 1 Travellunch stap 2 Travellunch stap 3

In tegenstelling tot de Voyager ECO maaltijden welke een volledig papieren verpakkingen hebben en zonder schade aan het milieu in een kampvuur verbrand kunnen worden, kan je de verpakking van Travellunch niet (verantwoord) verbranden.

Volgende maand gaan we de maaltijden proberen en uiteraard gaan we de maaltijden van Travellunch vergelijken met de maaltijden van Globetrotter en Voyager Eco.

Geef een reactie