Fietsverhaal; Suyin & Cleave Days of Light

Fietsverhaal – Suyin & Cleave Days of Light

Suyin & Cleave Kershaw zijn een jong stel, living down under, en wanneer zij samen het plan vatten om voor lange tijd op reis te gaan komen ze tijdens het uitzoeken van de verschillende mogelijkheden al snel in aanraking met het reizen per fiets.

Het low budget reizen, de vrijheid, en het avontuur spreekt hun enorm aan, en daarom besluiten ze in April 2015 naar Amsterdam te vliegen om van daaruit Europa met de fiets te gaan ontdekken. Uiteindelijk reizen ze na 9 maanden door naar Zuid-Oost Azië en eindigen hun reis na een jaar fietsen in Japan, om deze vervolgens in 2017 weer verder op te pakken.

Hoe raak je nog meer in de ‘fietsvakantiestemming’ dan over de avonturen van andere wereldfietsers te lezen of naar hun filmpjes te kijken?! Het is niet alleen heel leerzaam, maar ook erg vermakelijk!

Wij hebben een aantal ontzettend leuke en interessante wereldfietsers voor je op een rijtje gezet. Al deze wereldfietsers hebben een reeks van compilaties of reisverhalen online gezet, of een leuk boek geschreven die wij de moeite vinden om met je te delen.

Klik op onderstaande foto om Suyin & Cleave hun avontuur te bekijken.

Geef een reactie