Kijk cover

KIJK & KNOW HOW

Eindelijk! Eindelijk een moment van pure ontspanning! Na wéér een hele lange en zeer intensieve fietsdag, vervolgens het opzetten van de tent, eten koken en onszelf te hebben opgefrist, mogen we dan eindelijk met de voetjes omhoog. Wat hebben we het ook slecht he?!

Thuis zouden we op zo’n moment een boek pakken of de TV of laptop aanzetten…of in een uitzonderlijk geval nog een klein huishoudelijk klusje doen. Aangezien we hebben geprobeerd zo ‘lichtgewicht’ mogelijk op fietsvakantie te gaan, hebben we het boek en de TV maar thuis gelaten en dat huishoudelijke klusje bewaren we wel voor als we weer thuis zijn.

Tijdens onze vorige fietsvakantie hadden we een leesboek meegenomen maar helaas hadden we tijdens de gehele fietsvakantie geen moment kunnen vinden om even lekker te lezen. Zonde van dat extra gewicht… Meestal waren we zo moe dat halverwege de eerste bladzijde onze ogen al dichtvielen. Als we dan een keer niet zo moe waren en we onze ogen dus nog wel even open konden houden dan bladerden we een beetje door de reisgids. Die korte verhaaltjes zijn net goed voor het slapen gaan!

De redactie van KIJK en KNOW HOW magazine heeft ons een paar magazines toegestuurd voor tijdens onze fietsreizen.

KIJK is hét magazine over baanbrekende wetenschap en vernieuwende technologie. KIJK verlegt je horizon: of het nu om een spraakmakende drone gaat of om de nieuwste inzichten over ons DNA, je blijft je verbazen. Wie KIJK leest, krijgt grip op de fascinerende wereld om zich heen. KIJK is al bijna 50 jaar hét wetenschap- en technologietijdschrift van Nederland, met intrigerende, toegankelijk geschreven reportages en fascinerende beelden en nu in een geheel nieuw jasje! KIJK graaft verder waar andere bladen ophouden en dringt door tot de kern. KIJK heeft humor, maar verkoopt geen onzin. Iedere maand verschijnt er een nieuwe editie in de winkel.

Know How prikkelt je brein en houd je kennis up-to-date. Een tijdschrift vol fascinerende feiten en intrigerende illustraties. Geen droge teksten, maar korte, compact artikelen die je op een heldere manier vertellen hoe de wereld om je heen in elkaar zit. Know How beantwoordt iedere maand honderden vragen. Luchtige ‘brainsnacks’ voor ieder moment en voor iedereen. Of je 15 of 55 bent, Know How blijft je boeien. Net als KIJK verschijnt Know How ook 12 keer per jaar.  Wij zijn gek op ‘weetjes’ dus met de magazines van KIJK en KNOW HOW vermaken wij ons wel!

Een magazine van KIJK of KNOW HOW is lang niet zo zwaar als een leesboek, er staan vaak korte verhaaltjes in en is ontzettend interessant. Ideaal voor op reis! Zodra je een bladzijde hebt uitgelezen dan scheur je die bladzijde er gewoon uit. Dat scheelt weer in gewicht 😉 Bij een boek kan dat natuurlijk ook maar dat vind ik dan weer zo zonde. Mocht je je echt vervelen kan je in plaats van een prop van die bladzijde te maken altijd nog een vliegtuigje vouwen of je origami talent ontwikkelen.

Kijk cover    Know How Cover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.